Een exotische curry met originele twist, culinaire coquilles of een voortreffelijk bearnaisesausje: jij bereidt het met plezier. Koken is helemaal jouw ding! Toch heb je, om een goede chefkok en restauranthouder te worden, méér nodig dan dat.
In deze thuisstudie leer je behalve je kooktechnieken tot een kunst verheffen, ook alle andere aspecten die horen bij het hebben van je eigen restaurant.
Zo leer je onder andere verschillende bereidingswijzen en hoe je een goede manager wordt van je keukenpersoneel. Ook verbeter je jouw drankenkennis en verdiep je je in keukentechnologie en serveerkunde. Ben je al aan het watertanden? Schrijf je dan snel in en wie weet open jij binnenkort wel een sfeervol restaurant!
Goed eten is de basis van ware gelukzaligheid.
€657€459.90
Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.
Jouw studiepakket bevat een theoriemap. Je hebt geen extra materiaal nodig, behalve internet voor de toegang tot de online leeromgeving. Je bent vrij om de praktijk zelf in te vullen, je dient dan zelf eventuele materialen en benodigdheden hiervoor te verzorgen.
Wil je jouw kennis uit de opleiding Kok-Restauranthouder direct in praktijk brengen? Dan kun je een stage lopen. Zo ontdek je hoe het er in de praktijk aan toegaat, leer je mensen kennen uit het vak en heb je een mooie toevoeging aan je cv.
Als je zelf een leuke stageplek hebt gevonden, vraag dan bij je opleidingsconsulent een stageovereenkomst aan. Deze vul je samen met het stagebedrijf in. Je mag je stageperiode en -duur zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je het maximum van 300 uur niet overschrijdt en dat je stageperiode tijdens je opleiding valt. Je bent natuurlijk niet verplicht een stage te lopen.
Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het theorie-examen is een online examen waarin je kennis over de lesstof wordt getoetst. Het online examen kan je volledig vanuit huis afleggen. Behaal je een score van minstens 60%, dan ben je geslaagd en ontvang je per post jouw diploma.
Tuition fee
Het lesgeld voor de opleiding bedraagt slechts 657.00 euro. Dit bedrag omvat de theoriemap, een jaar lang toegang tot het Studentenplatform met online begeleiding van jouw docent, het examen (en eventueel herexamen) en jouw diploma.
€657€459.90
Subscribe for your course and start your new career today Kok-Restauranthouder. Choose quality. Choose a course with De Ondernemersschool NHOC.
Would you like to spread the cost over the duration of your study period? That's possible through the payment schedule below!
€180 | When subscribing |
€132.39 | Within 1 month after registration |
€132.39 | Within 2 months after registration |
€132.39 | Within 3 months after registration |
€132.39 | Within 4 months after registration |
If you choose to pay in 5 installments, an 8% surcharge will be applied. For this course, you will then pay €709.56 instead of €459.90. So, you save €249.66 when you pay the full amount at once.
De Ondernemersschool NHOC is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling voor volwassenenonderwijs via thuisstudie. We zijn als internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.
Dankzij deze thuiscursus kan ik eindelijk mijn droom waarmaken en aan de slag in mijn eigen restaurant! Ik ben dolenthousiast!
In ons Eethuis Zuiderzand leiden wij jongeren op via een leer-werkplek met de thuisstudie Kok/Restauranthouder van NHBO. Deze studie is zeer gestructureerd van opzet en sluit inhoudelijk naadloos aan op wat wij de praktijk willen oefenen. Zo houden wij meer tijd over voor het coachen. Ik ben zeer content met het lesmateriaal. Deze thuisstudie is een aanrader voor horeca-bedrijven!
Already proved to be very useful to grow professionally.