teacherLabel

Clemens Vollebergh

4.2/5

Aan ervaring geen gebrek bij onze docent Sportpsychologie en Sportmarketing: Clemens Vollebergh heeft zelf al zeer diverse sportopleidingen achter de rug en zet sinds een aantal jaar zijn kennis om in het opleiden van mensen met een professionele interesse in sport. Al meer dan 10 jaar wordt het deskundig advies van Clemens ingewonnen bij diverse sportbeleidsbeslissingen over heel Nederland.
 
“Privé ben ik natuurlijk al heel mijn leven intensief bezig met sport, waaronder hardlopen en krachttraining”, zo zegt Clemens. “Maar mijn kennis deel ik vooral met anderen via het geven van opleidingen enerzijds, en als hoofd- en eindredacteur van talloze handboeken en sportmagazines anderzijds.” Een gezonde geest in een gezond lichaam!

teacherGivesCourse Sportpsychologie Basisand Sportmarketing.

Clemens Vollebergh givesCourses

undefined

Sportpsychologie Basis

Leer hoe je sporters en atleten psychologisch ondersteunt en hen begeleidt naar de top.

undefined

Sportmarketing

Combineer je passie voor sport met je talent voor marketing.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0