teacherLabel

Hilde Van Hoecke

4.6/5

Hilde werkt als Gezondheidstherapeute in eigen praktijk sinds 2010. Vanuit persoonlijke interesse in de natuur en gezondheid besloot ze zich te verdiepen in de materie van Natuurgeneeskunde aan de Europese Academie, waar ze sinds 2012 ook lesgeeft. Daarnaast heeft ze zich o.a. gespecialiseerd in causale en energetische voetreflexologie, Aromatherapie, Bachbloesems en Gemmotherapie, Kinesiologie, burn-out en andere chronische aandoeningen. De wetenschappelijke onderbouwing is heel belangrijk vanuit haar jarenlange werkervaring als researcher in de brouwerijwereld.
 
"Lesgeven, kennis doorgeven en mensen motiveren is mijn passie. Mijn toolbox zijn de krachtige, natuurlijke middelen die we tot onze beschikking hebben, waaronder Gemmotherapie. Gemmotherapie maakt gebruik van de knoppen van bomen en struiken die een zeer diepgaand helend en regenererend vermogen hebben op al onze organen in het lichaam."
 
Sinds 2014 is Hilde docent aan de Schoonheidsschool voor Voetreflexologie en bij het Centrum voor Afstandsonderwijs en de Ondernemersschool voor Gemmotherapie, naast de workshops die ze geeft in haar praktijk en gemeente.

teacherGivesCourse Gemmotherapie.

Hilde Van Hoecke givesCourses

undefined

Gemmotherapie

Volg de cursus Gemmotherapie en studeer waar en wanneer je wil.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0