teacherLabel

Johanneke Kroesbergen-Kamps

4 / 5
Johanneke Kroesbergen-Kamps heeft godsdienstwetenschap gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze heeft zes jaar les gegeven in godsdienstwetenschap, antropologie en sociologie aan een universiteit in Lusaka, Zambia. In die tijd is ze gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht op een onderzoek naar verhalen over satanisme in Zambiaanse pinksterkerken. Tegenwoordig schrijft ze wetenschappelijke artikelen over godsdienst in Zambia en over hoe er binnen de Zambiaanse kerken om wordt gegaan met de COVID-19 pandemie. Johanneke is behalve godsdienstwetenschapper ook fotograaf en ze geniet ervan om na negen jaar Afrika de Nederlandse bossen vast te leggen.
Johanneke Kroesbergen-Kamps heeft godsdienstwetenschap gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ze heeft zes jaar les gegeven in godsdienstwetenschap, antropologie en sociologie aan een universiteit in Lusaka, Zambia. In die tijd is ze gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht op een onder
readMore

Johanneke Kroesbergen-Kamps givesCourses

undefined

Wereldgodsdiensten

homeLabel

study247

Schrijf je in voor de cursus Wereldgodsdiensten en leer alles wat je wil weten!

€ 335.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0