teacherLabel

iske oliviers

4.5/5

Maak kennis met Isolde Oliviers; interieur-, tuin-, food- en fashionstyliste, party planner, restauranthoudster én docent Vastgoedstyling (Homestaging) aan onze onderwijsinstelling! Deze bezige bij legt de lat zeer hoog voor zichzelf en verwacht hetzelfde van haar studenten. “Ik weet dat ik in korte tijd veel vraag. Het is dan ook enorm bevredigend om te zien hoe snel de studenten leren en prachtige ontwerpen maken!”
 
“Wat het lesgeven bijzonder interessant maakt”, gaat ze verder, “zijn de uiteenlopende achtergronden van de studenten; mannen en vrouwen, jong en oud, allemaal met een verschillende vooropleiding en een ander verhaal.” Maak zelf kennis met haar passie en laat je prikkelen door haar enthousiasme en haar expertise!


iske oliviers givesCourses

undefined

Interior Design

Register now for our Interior Design course and study at home at your pace.

undefined

Vastgoedstylist

Wil jij weten hoe je een huis of appartement verkoopbaar maakt? Word Vastgoedstylist!

undefined

Interieurstylist

Ontdek de belangrijkste do’s en don’ts van interieurstyling. Speel met je creativiteit.

undefined

Interieurstylist - Gevorderden

Volg de cursus Interieurstylist - Gevorderden en studeer waar en wanneer je wil.


Recentblogs

Deze beroepen scoren het best op Tinder

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kijken singles op Tinder niet alleen naar knappe koppen of strakke lichamen. Maar wat zoeken ze dan wel?

moreInfo

Word geen bedrijfsdinosaurus: blijf leren

Door de digitalisering veranderen banen tegenwoordig iedere vijf jaar. Een geweldige manier om de vernieuwingen voor te zijn, is door jezelf constant te blijven bijscholen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0