Grafisch vormgever, cpProfessionWithFuture

Ben jij graag creatief en visueel bezig? Kick je op deadlines? Dan ben jij een grafisch vormgever in hart en nieren. Als grafisch vormgever maak je websites, magazines, folders, brochures en advertenties. Jij zorgt ervoor dat alles aantrekkelijk en sprekend is.

Je komt te weten hoe je creativiteit perfect combineert met technische vaardigheden. Op die manier creëer je de meest innovatieve en gebruiksvriendelijke designs. Je weet aan welke eisen een ontwerp moet voldoen wanneer het naar de drukker gaat. Je hebt een scherp oog voor detail en je ziet in één oogopslag of een compositie in evenwicht is.

Wil jij daarnaast alles weten van programma’s als Photoshop, InDesign en Illustrator? Dan is dit de ideale opleiding voor jou!

cpWouldYou
 • een kleurrijke toekomst in de grafische sector realiseren
 • megaveel carrièreopties in de vormgeving
 • meester worden in de CC Adobe programma's
 • je creativiteit en goede ideeën omzetten in tastbaar design
 • jouw grafische werk terugzien op websites of gedrukte media
cpProgram Grafische Vormgeving

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Illustrator
6 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Illustrator

Reclamecampagnes, billboards, online advertising... de wereld van grafisch ontwerp en computercreativiteit staat niet stil, dus waarom zou jij dat wel doen? Alles wat een visueel effect op je heeft, ontstaat vanuit Illustrator. Kennis van dit programma is dan ook onmisbaar als je je ontwerptalent in de kijker wilt zetten.

Specialiseer je in het creëren van adembenemende illustraties voor zowel print als druk, waarmee je kwaliteit behoudt op elke schaal. Maak krachtige logo’s en ingenieuze 3D-modellen om bedrijven te promoten. Leef je uit, zowel off- als online en professioneel als privé om de wereld te betoveren met je projecten.

Schrijf je in voor de opleiding Illustrator en ontwerp je toekomst!

allroundModuleSavings

readMore
Photoshop
6 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Photoshop

Tegenwoordig zijn foto's niet meer weg te denken uit onze samenleving. Overal waar we kijken, zien we beelden. Op onze smartphone, computer, tablet, televisie, billboards, noem maar op. Hoe meer beeld, hoe beter. Tijdens deze cursus word jij professioneel kundig in het bewerken van foto's.

Goede beelden zijn onder meer behoorlijk belangrijk in het bedrijfsleven. Denk aan mooie bedrijfsprofielen op LinkedIn en Instagram, of gewoon een goed gevulde website. Tijdens deze opleiding leer jij licht- en kleurcorrecties toepassen, het perfecte formaat kiezen en de juiste beelduitsnede maken. Ook leer je hoe je alle foto's het best archiveert en opslaat. 

Schrijf je nu in en laat het toveren met beelden maar beginnen!

allroundModuleSavings

readMore
InDesign
6 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: InDesign

Kunstenaars, grafisch vormgevers en designers zweren bij dit veelzijdige opmaakprogramma! InDesign is namelijk hét programma voor creatief/technisch werk zoals: flyers, magazines, kranten, presentaties en boeken.

Het is erg veelzijdig en toch gebruiksvriendelijk. Je kunt er verschillende pagina’s mee ontwerpen, en tekst en beeld met elkaar samenvoegen. Afbeeldingen uit Photoshop, graphics uit Illustrator of teksten en tabellen uit Word, alles wordt hier verzameld en klaargemaakt tot een drukklaar PDF-bestand. Een echte expert op het gebied van InDesign weet precies welke tool waarvoor dient en hoe je een mooie bladspiegel maakt.

InDesign is onmisbaar bij al je projecten en een echte must als professional graficus!

allroundModuleSavings

readMore
Grafisch Vormgever Allround opleiding
cpSkillsAndSkills
 • Werken met Adobe InDesign, Photoshop en Illustrator
 • Ideeën omzetten in de mooiste ontwerpen
 • Ontwerpen vormgeven voor digitaal en print
 • Bestanden op de juiste manier klaarmaken voor online en offline
Grafisch Vormgever Allround opleiding
cpFutureOpportunities
 • Werken bij een reclame-, communicatie, of marketingbureau
 • Werken bij een drukkerij of uitgeverij
 • Een eigen bureau starten
 • Workshops geven in vormgeving
 • Als hobby de mooiste ontwerpen maken

cpStartingDatesGroupCourse Grafische Vormgeving

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays
De opleiding Grafische Vormgeving bestaat uit meerdere modules van in totaal 18 lessen. Elke les duurt 3 uur en valt wekelijks op dezelfde dag. In het overzicht met de startdata van de opleiding Grafische Vormgeving vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.
cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€312.30 beforeFirstLesson
€312.30 partPayStep
€312.30 partPayStep
€312.30 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Grafische Vormgeving

cpWhyChooseCompany NHBO Klassikaal

NHBO is een jonge en succesvolle onderwijsinstelling in klassikale opleidingen en cursussen. We zijn als onderdeel van een internationale opleidingsgroep binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste opleiders van Nederland! Dit succes is te danken aan onze korte, praktijkgerichte opleidingen, voordelige all-in prijzen en aan onze bevlogen, ervaren docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

J. Janssens
J. Janssens

Bij mijn nieuwe werkgever werken we veel met Illustrator. Ik zocht daarom een opleiding waarbij ik in korte tijd alles te weten zou komen over Illustrator. Deze opleiding van 4 lessen is perfect! Aanrader!

B. Cruijssen
B. Cruijssen

Bij mijn nieuwe werkgever werken we met Photoshop. Omdat ik hier geen kaas van gegeten had, zocht ik een korte opleiding waarbij ik alles zou leren. Deze vond ik bij NHBO. Fijne praktische opleiding, gegeven door een ervaren en enthousiaste docent. Kreeg een erkend diploma na het slagen voor mijn examen. Mooi voor m’n cv.

E. Gossard
E. Gossard

Ik wilde als Communicatiespecialist ook met Photoshop kunnen werken. Middels deze korte opleiding leerde ik alle ins & outs  van Photoshop en kan ik er nu professioneel mee werken. Goede praktische opleiding. Aanrader!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0