Stage NHOC
Met een stage doe je nuttige ervaring op tijdens je studie

Onze beroepsopleidingen zijn specifiek gericht op het bedrijfsleven. Het is namelijk belangrijk om te weten hoe het er in de echte wereld aan toe gaat. Daarom ligt de focus op theorie én praktijk. Stage lopen is optioneel, maar wel een slimme keuze. Een baan of eigen onderneming betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied en (potentiële) klanten. Tijdens een stage leer je met verschillende situaties omgaan en doe je snel relevante werkervaring op.

Daarnaast is stage lopen een mooie meerwaarde op jouw cv. Werkgevers schatten de waarde van de opleidingen die jij hebt gevolgd aan onze school hoog in. Doe je daar nog een stage bij, dan ben je helemaal klaar voor je toekomstige baan!

Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Ga je stage lopen? Super! Zodra je een stageplek hebt gevonden krijg je van onze opleidingsadviseurs een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagebegeleider in en stuur je daarna terug naar ons. Wij verwerken deze overeenkomst zo snel mogelijk zodat je direct aan de slag kunt. Je kan tot 300 uur stage lopen. Zorg dat je een stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo leg je meteen een stevige basis voor je toekomstige carrière!formulier nhoc

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0