Interieurdesign

Interieurdesign

Een huis verkoopt zichzelf niet, maar daar kun jij iets aandoen! Volg een cursus in onze categorie Interieurdesign en dan weet jij alles van kleurstalen, behangrollen, gordijnstoffen en maak jij van een huis een echt thuis. Of misschien wil je je eigen interieur of dat van vrienden en familie aanpakken. Ook dan kun je je creativiteit kwijt in één van de opleidingen.

Kies uit een van onze professionele thuisopleidingen en groepscursussen jouw favoriete opleiding en schrijf jezelf in. Zo school je jezelf om tot een perfecte interieurdesigner die van aanpakken weet en elk interieur tot ongekende hoogtes brengt. Jouw klanten zullen je dankbaar zijn voor jouw creatieve blik.

allSubthemesWithinTheme Interieurdesign

beSureOfYourFuture

De huizenmarkt brengt zekerheid. Mensen blijven bouwen en vooral ook verbouwen. Interieurvormgevers maken het verschil. Zij slagen er keer op keer in om van een huis een thuis te maken. Ze zijn enorm gevraagd in de vastgoedsector, maar ook particulieren vinden steeds vaker hun weg naar deze specialisten. Succes gegarandeerd!

Iemand die een opleiding interieurvormgeving gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor ons als vastgoedkantoor. Dat zijn mensen die weten wat kan en wat niet. Ze kunnen mee de mogelijkheden zien van de woningen die we verkopen en hebben een realistisch beeld van wat onze klanten willen. - employerSpeaks

trendsCapitalized

Steeds meer mensen zijn op zoek naar professionals die van elk huis een thuis kunnen maken. Ze willen experts met stijlgevoel die personen met woningen kunnen verbinden. Jij kan die expert zijn. Een diploma als expert in interieur brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Word daarom nu interieurvormgever! In dienstverband of als zelfstandige. Klaar om te starten?

Interieurdesign, hundredPercentOfTheTime

Interieurvormgeving en design is altijd aan nieuwe trends onderhevig. Het is met andere woorden een job die nooit stil staat. Het internet, televisie en magazines zijn daarbij een grote invloed op jouw potentiële klanten. Maar sociale media neemt toch een eerste plaats in. Influencers bepalen steeds meer wat hip is, en wat niet.

Toen we voor het eerst een huis kochten, wisten we niet waar we moesten beginnen. Een vormgever inschakelen bleek al snel te duur. We dachten dat we even goed zelf interieurvormgeving konden leren. De opleiding was een stuk goedkoper dan zelf iemand te betalen. Bovendien hebben wij nu alle kennis om te doen wat we willen. Het is een investering in onszelf, de toekomst en in ons nieuwe huis. - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

We merken dat een diploma in interieurdesign veel mensen het vertrouwen geeft om zelf aan de slag te gaan. Het geeft hen de kennis en know how om vlot hun eigen woning te verbouwen tot een echte thuis. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die aan een renovatie wil beginnen of een renovatie wil leiden. Je krijgt heel wat kennis, zodat je meteen zelf in je eigen huis of in dat van een ander aan de slag kan.

niceToKnowHeader

  • Interieurvormgeving bestaat al sinds de prehistorie. Vanaf de mens zijn nomadische bestaan achter zich liet, koos hij ervoor om zijn huis te decoreren.
  • Interieurtrends verschillen niet enkel per tijdperk, maar ook per plaats. De trends in Mexico zijn bijvoorbeeld anders dan die van IJsland.
  • Schilderen is veruit het populairste renovatieproject. Ongeveer de helft van de huiseigenaars verft regelmatig zijn eigendom.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0