Coaching

Coaching

Sportcoach, happiness coach, gezondheidscoach … Allemaal hebben ze één ding gemeen, namelijk mensen helpen met hun doelen en uitdagingen. Als coach zie je het potentieel in je coachee en doe je er alles aan om dat te stimuleren. Ben jij gedreven om de verborgen talenten van anderen tevoorschijn te halen, dan past een opleiding binnen het thema Coaching perfect bij jou!

We bieden veel verschillende vormen van coaching aan. Onze praktijkgerichte opleidingen zijn exclusief samengesteld door vakexperts. Je krijgt praktische tips en inzichten mee, zodat jij een coach wordt met een eigen stijl.

Kies nu snel jouw favoriete opleiding en coach anderen naar een gezonder en gelukkiger leven!


allSubthemesWithinTheme Coaching


beSureOfYourFuture

De vraag naar ontspanning en bewustzijn groeit. Daarom bezoeken steeds meer mensen een coach. Veel coaches beginnen hun eigen praktijk of werken in loondienst bij een coachingsbureau. Er zijn veel verschillende coaches actief, waardoor deze branche nog wel even blijft groeien. Doe hier je voordeel mee!

"Als HR ben ik verantwoordelijk voor het welzijn van alle werknemers. Ondanks dat we een groot team hebben, vind ik het belangrijk dat ik persoonlijk contact heb met iedereen. De opleiding tot bedrijfscoach heeft me hier erg bij geholpen. Ik raad deze opleiding, maar ook alle andere coachingsopleidingen zeker aan als je met personeel werkt!" - employerSpeaks

Coaching

trendsCapitalized

Mindfulness en relaxatie zitten tegenwoordig in iedereens achterhoofd. Maar coaching is meer dan dat. Een coach helpt je de juiste carrière zetten te maken, verlost je van je burn-outs of leert je eindelijk wat assertiever zijn. Als coach ben je een vertrouwenspersoon en motivator. En steeds meer mensen zien dat in. De vraag naar coaches, zowel van werknemers als werkgevers, stijgt jaar na jaar opnieuw. Je doelen bereiken, of ze nu materieel of mentaal zijn, zit in de lift.

Coaching, hundredPercentOfTheTime

In de huidige samenleving zijn thema’s als zelfontwikkeling, ontspanning en mentale veerkracht erg belangrijk. Coaching wordt daardoor steeds meer een noodzaak. Veel mensen zijn op zoek naar een coach die ze helpt met stress, slaap, voeding, bewegen en relaties. De vraag naar alternatieve coaches stijgt, maar ook E-coaching en coaching op de werkvloer neemt toe.

Het is moeilijk om de vele voordelen van mijn assertiviteitstraining duidelijk te maken. Ik doe nu eindelijk mijn droomjob, heb meer verantwoordelijkheid en verdien ook meer dan ooit tevoren. De training was het duwtje in de rug waar ik al jaren nood aan had. Merci! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De vraag naar coaches blijft stijgen. Werknemers en werkgevers durven vaker de stap richting hulp zetten en de positieve mond-tot-mondreclame die daaruit voortvloeit zorgt ervoor dat je als startende coach terecht komt in een arbeidsmarkt die naar je smacht.

niceToKnowHeader

  • <
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.
  • Coaching op werkgebied is een van de meest populaire thema's.
  • Technologie zorgt ervoor dat we meer last hebben van prestatiedruk. Af en toe unpluggen is gezond.
  • De Chief Happiness Officer richt zich op het vergroten van werkgeluk.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0