Coaching

Coaching

Sportcoach, happiness coach, gezondheidscoach; allemaal hebben ze één doel, namelijk het beste in mensen naar boven halen. Als coach zie je het potentieel in anderen en doe je er alles aan om dat optimaal te benutten. Ben jij gedreven om de verborgen talenten van anderen tevoorschijn te halen, dan past een opleiding binnen het thema Coaching perfect bij jou!

We bieden veel verschillende vormen van coaching aan. Onze praktijkgerichte opleidingen zijn exclusief samengesteld door vakexperts. Je krijgt praktische tips en inzichten mee, zodat jij een coach wordt die van aanpakken houdt.

Kies nu snel jouw favoriete opleiding en coach anderen naar een gezonder en gelukkiger leven!

allSubthemesWithinTheme Coaching

beSureOfYourFuture

We hebben het steeds drukker en we worden steeds ambitieuzer. De vraag naar ontspanning, mindfulness en bewustzijn groeit mee. Een coach speelt daarin een hoofdrol: die motiveert je en leidt je naar meer geluk. Schuilt er zo’n coach in jou? Start dan vandaag je opleiding en ga binnenkort aan de slag!

"Als HR ben ik verantwoordelijk voor het welzijn van alle werknemers. Ondanks dat we een groot team hebben, vind ik het belangrijk dat ik persoonlijk contact heb met iedereen. De opleiding tot bedrijfscoach heeft me hier erg bij geholpen. Ik raad deze opleiding, maar ook alle andere coachingsopleidingen zeker aan als je met personeel werkt!" - employerSpeaks

trendsCapitalized

Mindfulness en relaxatie zitten tegenwoordig in iedereens achterhoofd. Maar coaching is meer dan dat. Een coach helpt je de juiste carrière zetten te maken, verlost je van je burn-outs of leert je eindelijk wat assertiever zijn. Als coach ben je een vertrouwenspersoon en motivator. En steeds meer mensen zien dat in. De vraag naar coaches, zowel van werknemers als werkgevers, stijgt jaar na jaar opnieuw. Je doelen bereiken, of ze nu materieel of mentaal zijn, zit in de lift.

Coaching, hundredPercentOfTheTime

Mensen zijn op zoek naar mentale begeleiding. Om te ontstressen of om bepaalde doelen te behalen. Technologie lijkt daarvoor niet altijd de beste oplossing. Praten met anderen dan weer wel. Een coach is daarvoor de ideale persoon. Als coach help je mensen dan op weg om in hun leven weer rust en motivatie te vinden, zodat ze zowel op persoonlijk als professioneel vlak successen boeken.

Het is moeilijk om de vele voordelen van mijn assertiviteitstraining duidelijk te maken. Ik doe nu eindelijk mijn droomjob, heb meer verantwoordelijkheid en verdien ook meer dan ooit tevoren. De training was het duwtje in de rug waar ik al jaren nood aan had. Merci! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

De vraag naar coaches blijft stijgen. Werknemers en werkgevers durven vaker de stap richting hulp zetten en de positieve mond-tot-mondreclame die daaruit voortvloeit zorgt ervoor dat je als startende coach terecht komt in een arbeidsmarkt die naar je smacht.

niceToKnowHeader

  • Stress zorgt ervoor dat je hersencellen sneller afsterven, waardoor je je moeilijker kan concentreren.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.
  • Mensen die een toekomstplan opstellen zijn doorgaans succesvoller dan anderen. Ze blijven langer gefocust op hun doelen en hebben meer kans om die te behalen.
  • Volgens verschillende studies voelt meer dan 1 op de 5 werknemers soms de gevolgen van een burn-out. Dat is 20 procent van de Belgen die jouw hulp kan gebruiken.
  • Technologie zorgt ervoor dat we allemaal meer last hebben van prestatiedruk. Af en toe unpluggen is gezond.
  • Veel verdienen is niet altijd de beste motivator. Mensen zoeken steeds meer een gezonde work-life balance en een doel in het werk dat ze doen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0