Beauty/Lasertechnieken

Lasertechnieken

Wil jij populaire laserbehandelingen aanbieden in je zaak? Tijdens deze opleidingen kom je te weten hoe je correct omgaat met de apparatuur en hoe je tot de beste resultaten komt. Van laserontharing tot het verminderen van rimpels!

ingenieuze technieken

moderne apparatuur

professionele begeleiding

doeltreffende werking

veilig en doelgericht

praktijkgerichte lessen

meteen toepasbaar

stijgende populariteit

de beste behandelingen

onmiddellijk resultaat


noCoursesWithinSubtheme Lasertechnieken


beSureOfYourFuture

Medische en cosmetische schoonheidszorgen met lasers zijn al jaren razendpopulair. Vrouwen en mannen vinden tegenwoordig steeds vaker hun weg naar een specialist. Ze willen zelfzekerder door het leven. Een diploma als expert in medische en cosmetische ingrepen brengt je dus heel wat werkzekerheid. Je klantenbestand groeit jaar na jaar en de trends spelen in jouw voordeel. Je klanten zijn met meer, zijn diverser en willen ook steeds meer specifieke behandelingen. Wij leren je die kennis en vaardigheden aan. Klaar om te starten?

Binnen onze wellnesskliniek heeft een groot deel van onze medewerkers er een opleiding aan de Schoonheidsschool opzitten. Stuk voor stuk zijn het professionele experts die meteen de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. - employerSpeaks

lasertechnieken

trendsCapitalized

Meer en meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Ze kiezen zelf voor een laserontharing of huidversteviging. Er goed uitzien wordt dan ook meer en meer met succes geassocieerd. Ook als je promotie wil behalen, helpt je voorkomen je steeds meer op weg.

Lasertechnieken, hundredPercentOfTheTime

De toestellen waarmee beauty experts werken, worden alsmaar beter. Waar vroeger nog pijnlijke behandelingen de norm waren, zien we nu zachte manieren om te ontharen, rimpels glad te strijken of hardnekkige vetrolletjes weg te werken. Comfort en resultaat gaan hand in hand!

Ik was al enkele jaren aan de slag als schoonheidsspecialiste toen ik per ongeluk een advertentie zag over een opleiding laserontharing aan jullie onderwijsinstelling. Ik heb eerst nog een aantal scholen vergeleken, maar ik koos uiteindelijk voor jullie professionaliteit. Dankzij de lessen van de docent kon ik snel zelf aan de slag. Ik kocht het nodige materiaal aan breidde mijn diensten in het salon uit. Met succes! - exStudentSpeaking

Robert de Bruijn
Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Deze opleiding is een absolute must voor iedereen die in de schoonheidszorgen terecht wil komen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn voorzichtig gekozen en zijn enkele van de absolute toppers uit hun werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten. Als jij een carrière in de medische of cosmetische sector wil, kan ik maar een iets zeggen: volg deze opleidingen. Ze zullen jou een ongeziene boost geven.

niceToKnowHeader

  • Schoonheid is niet alleen subjectief. Het is cultuurgebonden. Ieder land heeft zo zijn eigen schoonheidsidealen.
  • Laserontharing - oorspronkelijk voor vrouwen bedoeld - vindt steeds meer zijn weg naar mannen. Zo wordt gezichtsbeharing, of haar op de rug of schouders vaker permanent weggewerkt.
  • Met de opkomst van heel wat onprofessionele behandelingscentra gaan klanten steeds vaker vragen naar diploma's of ervaring. Als beauty expert moet je hun vertrouwen winnen. Door je diploma via onze school te behalen toon je aan dat je over de nodige kennis en skills beschikt.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-