swcHeading

swcMainP1 swcMainP2 swcMainP3

Start your Own Business

swcHomeCourse

swcOnlineLearningViaEcampus

swcStartWhenever

English

Kies voor de cursus Start your Own Business en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

startdataEmpty

swcQuote1 swcQuote2

Robert de Bruijn

Opleidingsverantwoordelijke

Robert de Bruijn

companyFaqHeader

Algemeen

NHOC Thuisstudie is onderdeel van Ondernemersschool B.V. Dit is een internationale opleidingsgroep die opleidingen aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

Ons doel is om jou op een flexibele en praktische manier een beroep te leren. Daarbij krijg je professionele begeleiding van een expert uit het vak. Met jouw beroepsdiploma maak je vervolgens direct een kickstart als zelfstandig ondernemer of als medewerker in loondienst.

Thuisstudies

Onze studenten doen zo'n drie tot zes maanden over een opleiding. Dit gemiddelde is gebaseerd op vier tot zes uur studeren per week. Je mag uiteraard ook langer of korter doen over jouw opleiding.

Examen & Diploma

Het is ook mogelijk om je examen via een tablet of smartphone af te leggen. Hiervoor moet je apparaat over de app van eCampus en een werkzame microfoon en camera beschikken.

Stage

Dat kan zeker! Een stage is bij ons optioneel. We kunnen ons voorstellen dat je graag stage wilt lopen om praktijkervaring op te doen of om je cv te versterken. Je gaat dan zelf op zoek naar een stageplaats.

Het aantal dagen en uren bepaal je in overleg met het bedrijf. Daarna loop je tot maximaal 300 uur stage. Deze stage eindigt voor je examen aflegt. Heb je een stageplaats gevonden? Neem contact met ons op als je een stageovereenkomst wenst te ontvangen.

Let op: voor de opleiding Onderwijsassistent wordt ten zeerste aangeraden om een stage te lopen. Je dient namelijk een portfolio samen te stellen om je diploma te behalen.

Vacatures

Zeker weten! We zijn altijd erg blij met docenten en medewerkers die bij ons aan de slag willen gaan. Bekijk hier al onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Financieel

Je kunt veel van onze opleidingen in termijnen betalen. De termijnbedragen per cursus vind je terug op de desbetreffende cursuspagina. Meestal is het bedrag verdeeld over vijf maandelijkse termijnen. Je kunt voor termijnbetaling kiezen bij stap drie van je inschrijving. Let op: er wordt een toeslag berekend van 8% over het lesgeld. Daarnaast dien je te betalen met creditcard of via overboeking.

Inschrijven

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:

  • Ga naar het online inschrijfformulier.
  • Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.

Is je betaling bij ons binnen, dan ontvang je binnen een werkdag een bevestiging van inschrijving en betaling.

eCampus

Als student krijg je bij ons onbeperkt toegang tot de eCampus. Deze digitale leeromgeving ondersteunt je tijdens je thuisstudie. Je gebruikt de eCampus voor:

  • Het doornemen van de lesstof.
  • Het maken, bekijken of lezen van extra cursusmateriaal (zoals video’s en documenten).
  • Het inplannen of annuleren van een examen.
  • Contact met je persoonlijke docent.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, dan staan onze opleidingsadviseurs voor je klaar. Je bereikt ons via de chat op deze website, telefoon (076 8080 550) of e-mail (info@thuiscursus.nl).

Met feedback zijn we enorm geholpen. Daarom moedigen we je aan om je mening te geven aan het einde van de cursus. Je vult daarvoor eenvoudig een beoordelingsformulier in. Deze vind je in je studentenprofiel.

websiteFaqHeader

Algemeen

Bij ons krijg je het allebei! Dat maakt het nog makkelijker om te studeren waar én wanneer het jou uitkomt. De lesmap krijg je per post thuisgestuurd. De digitale versie staat voor je klaar op de eCampus.

Examen & Diploma

Met ons beroepsdiploma ga je aan de slag als zelfstandige of in loondienst. Dit is mogelijk binnen commerciële beroepen. Een commercieel beroep is een beroepsactiviteit waarvoor de bevoegde overheid geen regels oplegt. Het beroep is dus vrij toegankelijk. Voorbeelden zijn een grafisch vormgever, masseur of coach.

eCampus

De eCampus vind je hier. Je logt in met jouw e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gebruikt bij jouw inschrijving.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0