voordelen nhoc

Ijzersterke voordelen als student aan NHOC

Volg jij een opleiding uit ons aanbod?Geweldige keuze, want dat is werk maken van je toekomst! Als student geniet je van heel wat mooie voordelen. Stoom jezelf klaar om je diploma te behalen en meteen professioneel te starten!


Kwaliteitsvolle opleidingen

We bieden je een kwaliteitsvol aanbod van meer dan 350+ opleidingen. Duik snel in ons aanbod!

Maximale Flexibiliteit

Een thuisstudie is zeer flexibel. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je studeert, hoe lang je erover doet, en zelfs wanneer je het examen aflegt. Je hebt jouw studie dus volledig zelf in de hand. Het succes van thuisstudies zit ‘m in het feit dat je je studie perfect kan combineren met een baan, familieleven, hobby’s, enz.

Examengarantie

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Plan met je opleidingsconsulent kosteloos je herexamen in! Zo behaal jij gegarandeerd je diploma!

Praktijkgericht Studeren

Onze opleidingen zijn ook praktijkgericht. Ze worden ontwikkeld en begeleid door zelfstandige specialisten met jarenlange praktijkervaring. Op die manier kun jij het geleerde meteen toepassen in de praktijk.

Alleen de bekwaamste docenten

Naast didactische vaardigheden moet iedere docent beschikken over minstens vijf jaar werkervaring in het vakgebied waarin jij gaat studeren. Ook krijgt iedere docent regelmatig bijscholing op het gebied van didactische vaardigheden, actuele vakkennis, en wet & regelgeving.

Overtuig jezelf: download een proefhoofdstuk

Om kennis te maken met onze opleidingen en cursussen kun je gratis en geheel vrijblijvend een proefhoofdstuk downloaden van een cursus of opleiding die jou aanspreekt. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit en weet je wat je van de inhoud kunt verwachten.Klik hier voor een gratis proefhoofdstuk.

Stagemogelijkheden

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan! Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen in de beauty- en wellnesssector.


Toegankelijk

De opleidingen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, zonder afbreuk te doen aan de inhoud van de cursus.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0